IKLAN

.

Përfëct Patty Mëlts



INGRËDIËNTS
  • 1 1/2 lb. ground bëëf
  • Koshër salt
  • Frëshly ground black pëppër
  • 8 tbsp. buttër, dividëd
  • 1 largë onion, thinly slicëd
  • 8 slicës ryë brëad
  • 8 slicës Swiss chëësë

DIRËCTIONS
  1. Form bëëf into 4 slightly oblong pattiës and sëason ëach onë with salt and pëppër.
  2. In a largë skillët ovër mëdium hëat, mëlt 4 tablëspoons buttër. Add onion and cook until dëëply goldën, 20 minutës, stirring occasionally. Transfër onions to a platë.
  3. To samë skillët, mëlt anothër 2 tablëspoons buttër ovër mëdium hëat. Add pattiës and cook until dësirëd donënëss is rëachëd, about 3 minutës për sidë for mëdium. Transfër pattiës to platë and tënt with foil to këëp warm. Drain fat.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Përfëct Patty Mëlts"

Post a Comment

close