IKLAN

.

Përfëct Patty Mëlts



INGRËDIËNTS
  • 1 1/2 lb. ground bëëf
  • Koshër salt
  • Frëshly ground black
pëppër
  • 8 tbsp. buttër, dividëd
  • 1 largë onion, thinly slicëd
  • 8 slicës ryë brëad
  • 8 slicës Swiss chëësë

  • DIRËCTIONS
    1. Form bëëf into 4 slightly oblong pattiës and sëason ëach onë with salt and pëppër.
    2. In a largë skillët ovër mëdium hëat, mëlt 4 tablëspoons buttër. Add onion and cook until dëëply goldën, 20 minutës, stirring occasionally. Transfër onions to a platë.
    3. To samë skillët, mëlt anothër 2 tablëspoons buttër ovër mëdium hëat. Add pattiës and cook until dësirëd donënëss is rëachëd, about 3 minutës për sidë for mëdium. Transfër pattiës to platë and tënt with foil to këëp warm. Drain fat.


    Subscribe to receive free email updates:

    Related Posts :

    0 Response to "Përfëct Patty Mëlts"

    Post a Comment

    close