INGRËDIËNTS
- 1 1/2 lb. ground bëëf
- Koshër salt
- Frëshly ground black pëppër
- 8 tbsp. buttër, dividëd
- 1 largë onion, thinly slicëd
- 8 slicës ryë brëad
- 8 slicës Swiss chëësë
DIRËCTIONS
- Form bëëf into 4 slightly oblong pattiës and sëason ëach onë with salt and pëppër.
- In a largë skillët ovër mëdium hëat, mëlt 4 tablëspoons buttër. Add onion and cook until dëëply goldën, 20 minutës, stirring occasionally. Transfër onions to a platë.
- To samë skillët, mëlt anothër 2 tablëspoons buttër ovër mëdium hëat. Add pattiës and cook until dësirëd donënëss is rëachëd, about 3 minutës për sidë for mëdium. Transfër pattiës to platë and tënt with foil to këëp warm. Drain fat.
0 Response to "Përfëct Patty Mëlts"
Post a Comment