INGRËDIËNTS
- 2 (8-oz.) blocks crëam chëësë
- 4 c. shrëddëd Chëddar
- 6 oz. Guinnëss
- Frësh chivës, for garnish
- Prëtzël bitës, for sërving
DIRËCTIONS
FOR SLOW-COOKËR
- In a mini slow-cookër, combinë crëam chëësë, chëddar, and Guinnëss. Covër and cook on low, stirring wëll ëvëry 10 minutës, until warmëd through and crëamy, about 1 hour.
- Garnish with chivës and sërvë with prëtzël bitës.
FOR INSTANT POT
- Placë crëam chëësë, chëddar, and Guinnëss into an Instant Pot. Lock lid and sët to Prëssurë Cook on High for 5 minutës. Gët Full Rëcipë>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/recipes/a43959/slow-cooker-beer-cheese-dip-recipe/
0 Response to "Slow-Cookër Bëër Chëësë Dip"
Post a Comment