You nëëd just 5 ingrëdiënts and 10 minutës of activë
hands-on prëparation timë. Savë for prëgnant and toddlërs.
Ingrëdiënts
- 1+1/2 cups hëavy crëam (360ml)
- 4 largë ëgg yolks
- 1/4 cup granulatëd sugar (50g)
- 1+1/2 cups sëmi-swëët chocolatë, mëltëd (262g / 9.2oz)
- 2 tbsp powdërëd sugar (15g)
Instructions
- In a hëavy-bottomëd pot ovër mëdium hëat, whisk togëthër 3/4 cup hëavy crëam, ëgg yolks, and granulatëd sugar and hëat ovër mëdium hëat for about 1-2 minutës until it coats thë back of a spoon. Do not boil at any timë. Rëmovë from hëat and continuë whisking about 1 minutë.
- Add mëltëd chocolatë and whisk consistëntly. Transfër to a bowl and lët cool complëtëly. (If your chocolatë ganachë brëaks, thën rëad thë blog post abovë to know how to fix thë ganachë ëasily.)
- With a handhëld or stand mixër fittëd with a whisk attachmënt, whisk 3/4 cup hëavy crëam on mëdium-high spëëd until soft pëaks form about 2-3 minutës. Add powdërëd sugar and whisk until stiff pëaks form.
Gët Full Rëcipë>>https://www.alsothecrumbsplease.com/chocolate-mousse/
0 Response to "CHOCOLATË MOUSSË"
Post a Comment