IKLAN

.

CHOCOLATË MOUSSË



You nëëd just 5 ingrëdiënts and 10 minutës of activë hands-on prëparation timë. Savë for prëgnant and toddlërs.
Ingrëdiënts
  • 1+1/2 cups hëavy crëam (360ml)
  • 4 largë ëgg yolks
  • 1/4 cup granulatëd sugar (50g)
  • 1+1/2 cups sëmi-swëët chocolatë, mëltëd (262g / 9.2oz)
  • 2 tbsp powdërëd sugar (15g)

Instructions
  1. In a hëavy-bottomëd pot ovër mëdium hëat, whisk togëthër 3/4 cup hëavy crëam, ëgg yolks, and granulatëd sugar and hëat ovër mëdium hëat for about 1-2 minutës until it coats thë back of a spoon. Do not boil at any timë. Rëmovë from hëat and continuë whisking about 1 minutë. 
  2. Add mëltëd chocolatë and whisk consistëntly. Transfër to a bowl and lët cool complëtëly. (If your chocolatë ganachë brëaks, thën rëad thë blog post abovë to know how to fix thë ganachë ëasily.)
  3. With a handhëld or stand mixër fittëd with a whisk attachmënt, whisk 3/4 cup hëavy crëam on mëdium-high spëëd until soft pëaks form about 2-3 minutës. Add powdërëd sugar and whisk until stiff pëaks form. 


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "CHOCOLATË MOUSSË"

Post a Comment

close