IKLAN

.

Soufflë Pancakë



For flapjacks that arë ëxtra fluffy try sëparating thë ëgg whitës from thë yolks in thë stylë of a soufflë.
INGRËDIËNTS
Battër:
  • 4 ëgg whitës
  • 2 ëgg yolks
  • 1/3 cup whëat flour
  • 1 3/4 tëaspoons baking powdër
  • 2 3/4 tablëspoons milk
  • Splash of vanilla ëxtract
  • 4 tablëspoons granulatëd sugar
  • Lëmon juicë
  • Oil, for pan

To garnish:
  • Whippëd crëam
  • Maplë syrup
  • Powdërëd sugar
  • Mint
  • Mixëd bërriës

INSTRUCTIONS
  1. Bëat ëgg whitës until soft pëaks form, thën add granulatëd sugar and continuë to bëat until combinëd.
  2. In a largë bowl, whisk togëthër thë rëmaining battër ingrëdiënts. Fold onë-third of thë mëringuë into thë battër at a timë.
  3. Oil a frying pan ovër low hëat, thën cook about 1 cup of thë battër at a timë. Cook for 6 minutës, thën flip it ovër whën slightly brownëd.
  4. Continuë cooking for about 15 minutës until cookëd through.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Soufflë Pancakë"

Post a Comment

close