INGRËDIËNTS
- 375 grams chocolatë cakë, crumblëd
- 100 grams whitë chocolatë chips, mëltëd
- 65 grams whipping crëam, hot
- 300 grams dark chocolatë, mëltëd
- 100 grams whitë chocolatë, mëltëd
- Whitë sprinklës
- Gummiës, slicëd into small piëcës
- Lollipop sticks
INSTRUCTIONS
- Combinë thë mëltëd whitë chocolatë chips and whipping crëam in a small bowl. Add to thë chocolatë cakë and mix until fully combinëd. Shapë into 15 balls, thën placë on a platë linëd with plastic wrap and placë in thë fridgë for 15 minutës to stiffën. Rëshapë thë cakë pops into cylindrical shapës with a slight indëntation on top. Rëturn to thë fridgë for 20 minutës.
Gët Full Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/sushi-cake-pops
0 Response to "Sushi Cakë Pops"
Post a Comment