IKLAN

.

Sushi Cakë Pops



INGRËDIËNTS
  • 375 grams chocolatë cakë, crumblëd
  • 100 grams whitë chocolatë chips, mëltëd
  • 65 grams whipping crëam, hot
  • 300 grams dark chocolatë, mëltëd
  • 100 grams whitë chocolatë, mëltëd
  • Whitë sprinklës
  • Gummiës, slicëd into small piëcës
  • Lollipop sticks

INSTRUCTIONS
  1. Combinë thë mëltëd whitë chocolatë chips and whipping crëam in a small bowl. Add to thë chocolatë cakë and mix until fully combinëd. Shapë into 15 balls, thën placë on a platë linëd with plastic wrap and placë in thë fridgë for 15 minutës to stiffën. Rëshapë thë cakë pops into cylindrical shapës with a slight indëntation on top. Rëturn to thë fridgë for 20 minutës.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Sushi Cakë Pops"

Post a Comment

close