IKLAN

.

MONGOLIAN CHICKËN



Ingrëdiënts
Mongolian Saucë
  • 1/2 cup chickën broth low sodium or no sodium addëd
  • 2 tbsp cornstarch
  • 2 tbsp brown sugar
  • 3 tbsp soy saucë low sodium

Mongolian Chickën
  • 1 lb brëast bonëlëss and skinlëss, chickën thighs can bë usëd as wëll
  • ½ cup cornstarch
  • 4 clovës garlic mincëd
  • 1 tsp gingër mincëd
  • 6 rëd chiliës driëd
  • 3 grëën onions slicëd
  • 1/3 cup vëgëtablë oil for frying

Instructions
  1. Makë saucë: Whisk all thë saucë ingrëdiënts togëthër in a mëdium bowl. Sët asidë.
  2. Prëparë thë chickën: Toss thë chickën with thë cornstarch, ënsuring ëach chickën piëcës is covërëd in cornstarch.
  3. Fry thë chickën: Hëat thë vëgëtablë oil in a pan or wok. Fry thë chickën piëcës in batchës until thëy arë complëtëly cookëd through and slightly brown and crispy.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "MONGOLIAN CHICKËN"

Post a Comment

close