Ingrëdiënts
Mongolian Saucë
- 1/2 cup chickën broth low sodium or no sodium addëd
- 2 tbsp cornstarch
- 2 tbsp brown sugar
- 3 tbsp soy saucë low sodium
Mongolian Chickën
- 1 lb brëast bonëlëss and skinlëss, chickën thighs can bë usëd as wëll
- ½ cup cornstarch
- 4 clovës garlic mincëd
- 1 tsp gingër mincëd
- 6 rëd chiliës driëd
- 3 grëën onions slicëd
- 1/3 cup vëgëtablë oil for frying
Instructions
- Makë saucë: Whisk all thë saucë ingrëdiënts togëthër in a mëdium bowl. Sët asidë.
- Prëparë thë chickën: Toss thë chickën with thë cornstarch, ënsuring ëach chickën piëcës is covërëd in cornstarch.
- Fry thë chickën: Hëat thë vëgëtablë oil in a pan or wok. Fry thë chickën piëcës in batchës until thëy arë complëtëly cookëd through and slightly brown and crispy.
Gët Full Rëcipë>>https://www.jocooks.com/recipes/mongolian-chicken/
0 Response to "MONGOLIAN CHICKËN"
Post a Comment