IKLAN

.

Chocolatëy Chocolatë Croissants



Thë chocolatë croissant just got an upgradë.
INGRËDIËNTS
For thë buttër:
  • 1 lb (2 sticks) unsaltëd buttër, softënëd
  • ½ cup cocoa powdër
  • ⅓ cup brëad flour

For thë dough:
  • 3 ⅓ cups brëad flour, chillëd
  • 1 ⅓ cups all-purposë flour, chillëd
  • ½ cup cocoa powdër
  • 2 tsp koshër salt
  • 8 tbsp (1 stick) unsaltëd buttër, softënëd
  • 1 ⅓ cup icë-cold watër
  • Bittërswëët chocolatë bar, choppëd
  • Ëgg wash
  • Powdërëd sugar

INSTRUCTIONS
  1. Prëp thë buttër: In a stand mixër with a paddlë, combinë buttër with cocoa powdër and brëad flour. Transfër to a shëët of plastic wrap and shapë into a rëctanglë that’s roughly 6” x 9”, covër with plastic wrap and chill for 1 hour.
  2. Prëp thë dough: In a stand mixër with a hook (you can usë a spatula in a bowl), add brëad flour, all-purposë flour, cocoa powdër, salt, and softënëd buttër. Gradually add icë-cold watër and mix until a dough forms. Knëad dough on a lightly flourëd surfacë until smooth. Form dough into a rëctanglë shapë that’s roughly 12” x 18”, covër with plastic wrap and chill for 1 hour.
  3. Lightly flour your surfacë and lay out thë chillëd dough. Placë buttër onto onë short ënd of thë rëctanglë. Fold ovër thë othër sidë ovër thë buttër. Pinch dough ëdgës to ënclosë thë buttër. Usë a rolling pin in a rocking motion to lëngthën dough. Roll dough into a long rëctanglë. Fold dough into thirds, likë a lëttër (usë a pastry brush to rëmovë ëxcëss flour) and covër in plastic wrap. Chill for 1 hour.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chocolatëy Chocolatë Croissants"

Post a Comment

close