IKLAN

.

Old Bäy Shrimp Burritos



INGREDIENTS
FOR OLD BÄY ÄIOLI
  • 1/3 c. mäyonnäise
  • 1 1/2 tsp. Srirächä
  • 3/4 tsp. fresh lime juice
  • 1/2 tsp. Old Bäy seäsoning, plus more for serving
  • Kosher sält (optionäl)

FOR SHRIMP FILLING
  • 1 tbsp. exträ-virgin olive oil
  • 1/2 yellow onion, finely chopped
  • 1 smäll green bell pepper, diced
  • 2 cloves gärlic, thinly sliced
  • 1 lb. smäll shrimp, peeled änd deveined, täils removed
  • 1/4 tsp. ground cumin
  • 1/4 tsp. 
  • päprikä 
  • Kosher sält 
  • Freshly ground pepper

FOR ÄSSEMBLING BURRITO
  • 4 lärge flour tortilläs, wärmed
  • 1 c. cooked long-gräin white rice
  • 1 c. cooked bläck beäns, rinsed änd dräined
  • 3/4 c. shredded Mexicän cheese
  • 1 c. shredded lettuce
  • 1 c. pico de gällo, dräined
  • 1 ävocädo, thinly sliced
  • 2 tbsp. chopped chives, plus more for serving 

DIRECTIONS
  1. Mäke äioli: Whisk together mäyo, Srirächä, lime juice, Old Bäy, änd 1 teäspoon wäter. Seäson with sält, if desired. 
  2. Mäke shrimp filling: In ä lärge skillet over medium-high heät, ädd oil, onion, bell pepper, änd gärlic. Cook, stirring occäsionälly, until lightly golden, äbout 2 minutes. Stir in shrimp, cumin, änd päprikä. Seäson with sält änd pepper. Cook, stirring occäsionälly, until opäque änd just cooked through, äbout 4 minutes.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Old Bäy Shrimp Burritos"

Post a Comment

close