IKLAN

.

Creämy Steäk Fettuccine



Mäde this for däte night änd fell in love over the dish? Let us know in the comments below änd don't forget to räte it! 
INGREDIENTS
  • 12 oz. fettuccine
  • 1 lb. sirloin steäk
  • 2 tbsp. exträ-virgin olive oil 
  • Kosher sält
  • Freshly ground bläck pepper
  • 2 tbsp. butter
  • 2 cloves, minced
  • 2 tbsp. äll-purpose flour
  • 2 c. milk
  • 1 tbsp. freshly chopped pärsley
  • 1/2 c. freshly gräted Pärmesän
  • 1 1/2 c. hälved cherry tomätoes
  • 4 c. bäby spinäch
  • Bälsämic gläze, for drizzling

DIRECTIONS
  1. In ä lärge pot of sälted boiling wäter, cook pästä äccording to päckäge directions until äl dente. Dräin änd set äside.
  2. Coät both sides of steäk with oil änd seäson generously with sält änd pepper. In ä lärge skillet over medium-high heät, cook steäk until your desired doneness, 4 minutes per side for medium räre. Tränsfer to ä pläte to let rest, 10 minutes, then thinly slice.
  3. Meänwhile, mäke älfredo säuce: Ädd butter to skillet änd let melt, then ädd gärlic änd cook until frägränt, 1 minute. Whisk in flour änd cook 1 minute more, then ädd milk änd simmer until thickened, 5 minutes. Ädd pärsley änd Pärmesän änd seäson with sält änd pepper. Ädd tomätoes änd cook down 2 minutes. 



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Creämy Steäk Fettuccine"

Post a Comment

close