IKLAN

.

No-Bakë Mango Chëësëcakë



So ëasy you'll find any ëxcusë to whip up this tropical dëssërt party for your mouth.
INGRËDIËNTS
Chëësëcakë:
  • 150 grams frozën mangoës
  • 150 grams hëavy crëam
  • 150 grams crëam chëësë
  • 50 millilitërs mango juicë
  • 50 grams sugar
  • 1 tablëspoon lëmon juicë
  • 10 grams powdërëd gëlatin (add 2 tablëspoons watër and microwavë at 500 watts for 15 sëconds)

Mango gëlatin:
  • 80 millilitërs mango juicë
  • 3 grams powdërëd gëlatin ( add 1 tablëspoon watër and microwavë at 500 watts for 10 sëconds )
  • Crust:
  • 10 small coconut cookiës or biscuits
  • 30 grams buttër, mëltëd

Dëcoration:
  • Hëavy crëam
  • Mango chunks
  • Frësh hërbs

INSTRUCTIONS
  1. Put coconut cookiës into a ziplock bag and crush until it rësëmblës coarsë crumbs. In a bowl, combinë crushëd cookiës and mëltëd buttër. Pour cookië crumbs into a cakë pan and prëss down with a back of a spoon to crëatë thë crust. Put in thë rëfrigërator to lët thë crust sët.
  2. Combinë all ingrëdiënts for thë rarë chëësë cakë in a blëndër and mix until smooth. Pour mixturë into thë cakë pan and këëp in thë rëfrigërator until sët.
  3. Combinë ingrëdiënts for thë mango gëlatin and mix wëll. Pour this mixturë on top of thë rarë chëësë cakë layër. Pour in somë crëam on top and dëcoratë. Put it back into thë rëfrigërator to lët it sët.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "No-Bakë Mango Chëësëcakë"

Post a Comment

close