IKLAN

.

BLUËBËRRY LËMONADË



Madë with an ëasy bluëbërry syrup, this lëmonadë is so rëfrëshing, swëët and tangy! It’s thë përfëct way to cool down on a hot day!
INGRËDIËNTS:
  • 1/2 cup Impërial Sugar Ëxtra Finë Granulatëd Sugar
  • 1 cup bluëbërriës
  • 3/4 cup frëshly squëëzëd lëmon juicë

DIRËCTIONS:
  1. To makë thë bluëbërry simplë syrup, combinë sugar and 1 cup watër in a mëdium saucëpan ovër mëdium hëat, stirring until thë sugar has dissolvëd. Stir in bluëbërriës and bring to a boil; rëducë hëat and simmër until bluëbërriës havë brokën down, about 3-4 minutës.
  2. Strain bluëbërry mixturë through a chëësëcloth or finë siëvë; lët cool.
  3. In a largë pitchër, whisk togëthër bluëbërry simplë syrup, lëmon juicë and 5 cups watër. Placë in thë rëfrigërator until chillëd.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "BLUËBËRRY LËMONADË"

Post a Comment

close