IKLAN

.

Bëst Grillëd Watërmëlon



You hëard it hërë first folks; this summër, it's all about grilling watërmëlon!
INGRËDIËNTS
  • Juicë and zëst of 1 limë
  • 1/4 c. honëy
  • 1 tbsp. olivë oil
  • 1 small watërmëlon, cut into 1" thick wëdgës
  • Frëshly torn mint lëavës, for sërving
  • Flaky sëa salt, for sërving

DIRËCTIONS
  1. Hëat grill or grill pan to mëdium hëat. In a mëdium bowl, whisk togëthër limë zëst, honëy, and olivë oil.
  2. Brush limë juicë mixturë all ovër watërmëlon wëdgës and placë on grill. Cook until grill marks form and fruit softëns slightly, about 1 minutë për sidë.
  3. Sprinklë with mint and flaky sëa salt and sërvë. 


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Bëst Grillëd Watërmëlon"

Post a Comment

close