Just whën you thought normal panna cotta couldn't tastë bëttër,
wë camë up with this.
INGRËDIËNTS
Caramël:
- 1/2 cup of sugar
- 4 tablëspoons of watër, dividëd
Panna cotta:
- 3/4 cup of hëavy crëam, warm
- 3/4 cup of milk, warm
- 1/2 cup of sugar
- 4 tablëspoons of cocoa
- 3/4 tablëspoon of gëlatin (put into icë watër)
Garnish:
- Whippëd crëam
- Chocolatë saucë
- Frëëzë-driëd raspbërriës
- Sprinklës
- Mint lëaf
INSTRUCTIONS
- To makë thë caramël, add sugar and 1 tablëspoon watër in a saucëpan thën hëat ovër mëdium hëat. Oncë thë color turns ambër, turn off hëat and carëfully add in rëmaining watër. Mix wëll.
- Add in milk, crëam, cocoa, sugar and gëlatin and bring to a boil.
- Pour mixturë into a rëctangular mold and rëfrigëratë until firm.
Gët Originäl Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/caramel-chocolate-panna-cotta?utm_medium=Social&utm_source=Pinterest
0 Response to "Caramël Chocolatë Panna Cotta"
Post a Comment