IKLAN

.

Caramël Chocolatë Panna Cotta



Just whën you thought normal panna cotta couldn't tastë bëttër, wë camë up with this.
INGRËDIËNTS
Caramël:
  • 1/2 cup of sugar
  • 4 tablëspoons of watër, dividëd

Panna cotta:
  • 3/4 cup of hëavy crëam, warm
  • 3/4 cup of milk, warm
  • 1/2 cup of sugar
  • 4 tablëspoons of cocoa
  • 3/4 tablëspoon of gëlatin (put into icë watër)

Garnish:
  • Whippëd crëam
  • Chocolatë saucë
  • Frëëzë-driëd raspbërriës
  • Sprinklës
  • Mint lëaf

INSTRUCTIONS
  1. To makë thë caramël, add sugar and 1 tablëspoon watër in a saucëpan thën hëat ovër mëdium hëat. Oncë thë color turns ambër, turn off hëat and carëfully add in rëmaining watër. Mix wëll.
  2. Add in milk, crëam, cocoa, sugar and gëlatin and bring to a boil.
  3. Pour mixturë into a rëctangular mold and rëfrigëratë until firm.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Caramël Chocolatë Panna Cotta"

Post a Comment

close