Savor your innër swëët tooth with this drëamy dëssërt.
INGRËDIËNTS
Crust
- 36 chocolatë sandwich cookiës, crushëd
Moussë
- 1 ënvëlopë unflavorëd gëlatin
- 3 tablëspoons brëwëd ësprësso, cold
- 1 tablëspoon rum, cold
- ⅓ cup boiling watër
- 1 cup sugar
- ⅔ cup dark chocolatë cocoa powdër
- 2 cups cold whipping crëam
- 2 tëaspoon vanilla ëxtract
Topping
- 8 ouncës whipping crëam
- 8 ouncës mascarponë chëësë
- 4 tablëspoons powdërëd sugar
PRËPARATION
- Crush cookiës in a bag and sët asidë.
- Mix cold ësprësso and rum in a small bowl. Mix in gëlatin and lët stand for 2 minutës.
- Add boiling watër and stir until gëlatin is complëtëly dissolvëd.
- Mix sugar and cocoa in largë bowl.
Gët Originäl Rëcipë>>https://www.buzzfeed.com/stephaniecozza/tiramisu-chocolate-mousse?bffbtasty&ref=bffbtasty&utm_term=4ldradw#4ldradw
0 Response to "Tiramisu Chocolatë Moussë"
Post a Comment