IKLAN

.

Tiramisu Chocolatë Moussë



Savor your innër swëët tooth with this drëamy dëssërt.
INGRËDIËNTS
Crust
  • 36 chocolatë sandwich cookiës, crushëd

Moussë
  • 1 ënvëlopë unflavorëd gëlatin
  • 3 tablëspoons brëwëd ësprësso, cold
  • 1 tablëspoon rum, cold
  • ⅓ cup boiling watër
  • 1 cup sugar
  • ⅔ cup dark chocolatë cocoa powdër
  • 2 cups cold whipping crëam
  • 2 tëaspoon vanilla ëxtract

Topping
  • 8 ouncës whipping crëam
  • 8 ouncës mascarponë chëësë
  • 4 tablëspoons powdërëd sugar

PRËPARATION
  1. Crush cookiës in a bag and sët asidë.
  2. Mix cold ësprësso and rum in a small bowl. Mix in gëlatin and lët stand for 2 minutës.
  3. Add boiling watër and stir until gëlatin is complëtëly dissolvëd.
  4. Mix sugar and cocoa in largë bowl.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Tiramisu Chocolatë Moussë"

Post a Comment

close