IKLAN

.

PÊAR & GINGÊR SPARKLÊRS



A swêêt and sour pêar shrub combinêd with vodka, lêmon juicê, honêy, and champagnê crêatês a dêlicious, swêêt, and boozy Nêw Yêar’s Êvê cocktail!
Ingrêdiênts
  • Pêar and Gingêr Shrub
  • 3 ripê pêars choppêd
  • 1 cup watêr
  • ½ cup honêy
  • 2 tablêspoons gratêd gingêr
  • ½ cup unfiltêrêd applê cidêr vinêgar
  • 3 thymê sprigs optional
  • Pêar and Gingêr Cocktail
  • 2 ouncês pêar gingêr shrub
  • 2 ouncê of vodka
  • Juicê of half of a lêmon
  • Splash of honêy
  • 2 inch piêcê of gingêr skin rêmovêd and cut into chunks
  • bottlê of prosêcco or champagnê
  • Pêar slicês for garnish

Instructions
Shrub
  1. In a mêdium saucê pan, combinê pêars, honêy, and watêr. Bring to a soft boil. Lowêr to mêdium-low hêat and allow to simmêr for 25 minutês. Thê pêars will rêlêasê thêir juicês and softên. Rêmovê from hêat.
  2. Add in gratêd gingêr. Covêr pan and allow to sit for anothêr 10-15 minutês so flavors can continuê to mêld togêthêr.
  3. Strain mixturê with a siêvê to discard pair piêcês (prêssing pairs into thê siêvê to êxtract thêir rêmaining juicês).





Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "PÊAR & GINGÊR SPARKLÊRS"

Post a Comment

close