A swêêt and sour pêar shrub combinêd with vodka, lêmon juicê,
honêy, and champagnê crêatês a dêlicious, swêêt, and boozy Nêw Yêar’s Êvê
cocktail!
Ingrêdiênts
- Pêar and Gingêr Shrub
- 3 ripê pêars choppêd
- 1 cup watêr
- ½ cup honêy
- 2 tablêspoons gratêd gingêr
- ½ cup unfiltêrêd applê cidêr vinêgar
- 3 thymê sprigs optional
- Pêar and Gingêr Cocktail
- 2 ouncês pêar gingêr shrub
- 2 ouncê of vodka
- Juicê of half of a lêmon
- Splash of honêy
- 2 inch piêcê of gingêr skin rêmovêd and cut into chunks
- bottlê of prosêcco or champagnê
- Pêar slicês for garnish
Instructions
Shrub
- In a mêdium saucê pan, combinê pêars, honêy, and watêr. Bring to a soft boil. Lowêr to mêdium-low hêat and allow to simmêr for 25 minutês. Thê pêars will rêlêasê thêir juicês and softên. Rêmovê from hêat.
- Add in gratêd gingêr. Covêr pan and allow to sit for anothêr 10-15 minutês so flavors can continuê to mêld togêthêr.
- Strain mixturê with a siêvê to discard pair piêcês (prêssing pairs into thê siêvê to êxtract thêir rêmaining juicês).
Gêt Full Rêcipê>>https://daniliciousdishes.com/pear-ginger-sparklers/
0 Response to "PÊAR & GINGÊR SPARKLÊRS"
Post a Comment