IKLAN

.

Jalapëño Poppër Zucchini Boats



INGRËDIËNTS
  • 4 zucchini, halvëd lëngthwisë
  • 2 tbsp. ëxtra-virgin olivë oil
  • Koshër salt
  • Frëshly ground black pëppër
  • 1 (8-oz.) block crëam chëësë, softënëd
  • 2 c. shrëddëd chickën
  • 1 c. shrëddëd Montërëy jack , dividëd
  • 1 c. shrëddëd chëddar, dividëd
  • 6 strips bacon, cookëd and crumblëd
  • 2 jalapëños, sëëds rëmovëd and dicëd
  • 1 tsp. garlic powdër

DIRËCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 350°. Scorë zucchini (likë you’rë dicing an avocado) and scoop out insidës, rësërving thëm for latër. Placë zucchini halvës cut sidë-up into bottom of 9”-x-13” baking dish and drizzlë with oil and sëason with salt and pëppër. Bakë until zucchini turns bright grëën and is just bëginning to softën, 15 minutës.
  2. In a largë bowl, combinë crëam chëësë, shrëddëd chickën, ½ cup of ëach chëësë, bacon, jalapëños, and garlic powdër. Sëason with salt and pëppër. Fold in rësërvëd zucchini piëcës.





Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Jalapëño Poppër Zucchini Boats"

Post a Comment

close