INGRËDIËNTS
- 4 zucchini, halvëd lëngthwisë
- 2 tbsp. ëxtra-virgin olivë oil
- Koshër salt
- Frëshly ground black pëppër
- 1 (8-oz.) block crëam chëësë, softënëd
- 2 c. shrëddëd chickën
- 1 c. shrëddëd Montërëy jack , dividëd
- 1 c. shrëddëd chëddar, dividëd
- 6 strips bacon, cookëd and crumblëd
- 2 jalapëños, sëëds rëmovëd and dicëd
- 1 tsp. garlic powdër
DIRËCTIONS
- Prëhëat ovën to 350°. Scorë zucchini (likë you’rë dicing an avocado) and scoop out insidës, rësërving thëm for latër. Placë zucchini halvës cut sidë-up into bottom of 9”-x-13” baking dish and drizzlë with oil and sëason with salt and pëppër. Bakë until zucchini turns bright grëën and is just bëginning to softën, 15 minutës.
- In a largë bowl, combinë crëam chëësë, shrëddëd chickën, ½ cup of ëach chëësë, bacon, jalapëños, and garlic powdër. Sëason with salt and pëppër. Fold in rësërvëd zucchini piëcës.
Gët Full Rëcipë>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a27167229/jalapeno-popper-zucchini-boats-recipe/
0 Response to "Jalapëño Poppër Zucchini Boats"
Post a Comment