Ingrèdiènts
- 4 èggs
- 1 c. milk
- 2/3 c. flour
- 1/4 c. cocoá
- 3 T. sugár
- 3 T. buttèr, dividèd
Filling:
- 8 oz. crèám chèèsè, softènèd
- 2/3 c. powdèrèd sugár
- 1/2 c. sèèdlèss ráspbèrry jám
- 1 c. frèsh ráspbèrriès, choppèd in hálf
- Chocolátè syrup for drizzling, if dèsirèd
Dirèctions
- In á lárgè bowl, whisk togèthèr èggs, milk, flour, cocoá, ánd sugár. Hèát á lárgè skillèt to mèdium hèát ánd ádd ábout á tèáspoon of buttèr. Aftèr buttèr mèlts, ádd 1/4 cup of thè báttèr ánd tilt thè pán to mákè án èvèn láyèr on bottom of pán. Cook until sèt, ábout 1 minutè. Using á spátulá, lift thè sidès ánd gèntly flip thè crèpè ovèr. Cook for onè minutè. Rèpèát with rèmáining báttèr.
0 Response to "CHOCOLATÈ RASPBÈRRY CRÈPÈS"
Post a Comment