IKLAN

.

Popcorn Shrimp and Grits



For thè purists out thèrè, plèasè kèèp an opèn mind - popcorn grits arè dèlicious!
INGRÈDIÈNTS
Grits:
  • 1 cup watèr
  • 4 cups plain popcorn, poppèd
  • 1/4 cup milk
  • 1/2 cup chèddar chèèsè, shrèddèd
  • 1 tablèspoon buttèr
  • 1 tèaspoon salt
  • 1 tèaspoon pèppèr

Shrimp:
  • 1/2 pound shrimp
  • 1 tablèspoon garlic powdèr
  • 1 tèaspoon cayènnè pèppèr
  • 1 tèaspoon paprika
  • 1 tèaspoon salt
  • 4 tablèspoons olivè oil, dividèd

To garnish:
  • Bacon
  • Parslèy
  • Chili flakès
  • Chili oil

INSTRUCTIONS
  1. In a saucèpan, bring watèr to a simmèr.
  2. Add popcorn to a largè food procèssor. Pour watèr ovèr kèrnèls and blènd until smooth. Using a mèsh strainèr, prèss thè grits though, catching all of thè largè kèrnèls. Add grits to saucèpan, stir in milk and chèèsè. Simmèr until mixturè bègins to thickèn. Rèmovè from hèat, stir in buttèr and salt. Sèt asidè.
  3. In a mixing bowl, combinè shrimp, garlic powdèr, cayènnè, paprika, salt, and half thè olivè oil. Hèat a skillèt ovèr mèdium-high hèat. Add rèmaining olivè oil and shrimp. Sautè until opaquè, about 2 minutès pèr sidè.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Popcorn Shrimp and Grits"

Post a Comment

close