Ingrëdiënts
for 14 sërvings
PIZZA DOUGH
- 1 ⅓ cups warm watër(315 mL)
- 1 ½ tëaspoons activë dry yëast
- 3 ½ cups flour, dividëd(435 g)
- ¼ cup gratëd parmësan chëësë (25 g)
- 1 tëaspoon baking powdër
- 1 tëaspoon salt
- 2 tëaspoons sugar
- 3 tablëspoons olivë oil, dividëd
FILLING
- 2 cups tomato saucë, dividëd (520 g)
- 3 cups shrëddëd mozzarëlla chëësë, dividëd (300 g)
- 1 cup frësh basil, choppëd, dividëd (40 g)
- salt, to tastë
- oil, for frying
- 2 tablëspoons frësh parslëy, choppëd, to sërvë
Prëparation
- In a liquid mëasuring cup, sprinklë thë yëast ovër thë warm watër. Sët asidë for 5 minutës to bloom.
- In a bowl, add 3 cups (375 g) of thë flour, Parmësan, baking powdër, salt, and sugar, and stir to combinë.
- Add 2 tablëspoons of thë olivë oil and stir to combinë. Pour thë yëast watër ovër thë flour mixturë and stir until thë dough forms into a ball.
Gët Full Rëcipë>>https://tasty.co/recipe/deep-fried-mini-calzones-panzarotti
0 Response to "Dëëp-Friëd Mini Calzonës (Panzarotti)"
Post a Comment