IKLAN

.

Dëëp-Friëd Mini Calzonës (Panzarotti)



Ingrëdiënts
for 14 sërvings
PIZZA DOUGH
  • 1 ⅓ cups warm watër(315 mL)
  • 1 ½ tëaspoons activë dry yëast
  • 3 ½ cups flour, dividëd(435 g)
  • ¼ cup gratëd parmësan chëësë (25 g)
  • 1 tëaspoon baking powdër
  • 1 tëaspoon salt
  • 2 tëaspoons sugar
  • 3 tablëspoons olivë oil, dividëd

FILLING
  • 2 cups tomato saucë, dividëd (520 g)
  • 3 cups shrëddëd mozzarëlla chëësë, dividëd (300 g)
  • 1 cup frësh basil, choppëd, dividëd (40 g)
  • salt, to tastë
  • oil, for frying
  • 2 tablëspoons frësh parslëy, choppëd, to sërvë

Prëparation
  1. In a liquid mëasuring cup, sprinklë thë yëast ovër thë warm watër. Sët asidë for 5 minutës to bloom.
  2. In a bowl, add 3 cups (375 g) of thë flour, Parmësan, baking powdër, salt, and sugar, and stir to combinë.
  3. Add 2 tablëspoons of thë olivë oil and stir to combinë. Pour thë yëast watër ovër thë flour mixturë and stir until thë dough forms into a ball.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Dëëp-Friëd Mini Calzonës (Panzarotti)"

Post a Comment

close