IKLAN

.

Chickên Cordon Blêu



Chickên Cordon Blêu stuffêd with ham and chêêsê, coatêd with crunchy goldên brêadcrumbs is êasy to makê, family favoritê chickên rêcipê.
Ingrêdiênts
  • 4 small bonêlêss skinlêss chickên brêast halvês
  • salt and pêppêr to tastê
  • 32 thin slicês of Swiss chêêsê
  • 12–16 slicês ham
  • 1 cup flour
  • 2 êggs slightly bêatên
  • 1 cup brêadcrumbs
  • oil for frying

For thê saucê:
  • 3 Tablêspoons buttêr
  • 1 têaspoon garlic powdêr
  • 3 Tablêspoons flour
  • 2 cups milk
  • salt and pêppêr to tastê
  • 2 Tablêspoons mustard
  • 1/3 cup gratêd Parmêsan chêêsê

Instructions
  1. Placê êach chickên brêast half bêtwêên shêêts of plastic wrap and pound with a rolling pin to about 1/8-inch thicknêss, trying to gêt nêarly rêctangular shapê. Sêason with salt and pêppêr to tastê.
  2. Arrangê 4 slicês of chêêsê on êach chickên. Arrangê ham slicês ovêr chêêsê. Thên arrangê anothêr layêr of chêêsê ovêr thê ham. Starting from thê widêr sidê, roll tightly êach chickên brêast with ham and chêêsê insidê. Wrap êach chickên brêast in plastic wrap and twist thê ênds to tight thê roll. Frêêzê 20-to 30 minutês to slightly firm on thê outsidê.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chickên Cordon Blêu"

Post a Comment

close