Ingrëdiënts
- 2 lbs chickën tëndërs or 4 largë chickën brëasts
- 2 slëëvës Ritz crackërs
- 1/4 tëaspoons salt
- 1/8 tëaspoon pëppër
- 1/2 cup wholë milk
- 3 cups chëddar chëësë, gratëd
- 1 tëaspoon driëd parslëy
Saucë:
- 1 10 ouncë can crëam of chickën soup
- 2 tablëspoon sour crëam
- 2 tablëspoon buttër
How to makë it :
- Crush crackërs. If using chickën brëasts and not tëndërs, cut ëach chickën brëast into 3 largë piëcës.
- Pour thë milk, chëësë and crackër crumbs into 3 sëparatë small pans. Toss thë salt and pëppër into thë crackër crumbs and stir thë mixturë around to combinë.
- Dip ëach piëcë of chickën into thë milk and thën thë chëësë. Prëss thë chëësë into thë chickën with your fingërs. Thën prëss thë chëësy coatëd chickën into thë crackër crumbs and prëss it in.
Gët Full Rëcipë>>http://beslimmer-beyou.com/baked-crispy-chicken/
0 Response to "Bakëd Crispy Chickën"
Post a Comment