IKLAN

.

Tomato Capër Crispy Bakëd Gnocchi



Switch out spaghëtti night with this savory bakëd dish loadëd with gnocchi, tomatoës, capërs and chëësë.
INGRËDIËNTS
  • 1 packagë (about 1 pound) gnocchi
  • 1 tablëspoon buttër
  • Olivë oil
  • 1 small onion, dicëd
  • Salt and pëppër
  • 1 cup frësh grapë tomatoës, wholë
  • 2 clovës garlic, mincëd
  • 1 tablëspoon wholë capërs, drainëd
  • 1 tëaspoon rëd pëppër flakës
  • 1/4 cup dry whitë winë
  • 1 cup cannëd crushëd tomatoës
  • 1 tablëspoon frësh orëgano, choppëd
  • 3/4 cup shrëddëd mozzarëlla
  • 1/4 cup gratëd Parmësan chëësë
  • Parslëy, for garnish
  • Basil, for garnish

INSTRUCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 400 dëgrëës. Boil gnocchi according to packagë instructions. Drain and sët asidë.
  2. In a 9-inch cast-iron skillët, mëlt buttër and olivë oil. Add gnocchi and brown on all sidës until crispy, about 5 minutës. Rëmovë and sët asidë.
  3. Using thë samë skillët, coat with olivë oil and sauté onions until translucënt. Lightly sëason with salt and pëppër. Add grapë tomatoës and sauté until thëy burst. Add garlic, capërs and rëd pëppër flakës, and cook for anothër 30 sëconds. Dëglazë skillët with whitë winë and rëducë by half. Add crushëd tomatoës, orëgano and shrëddëd mozzarëlla. Add crispy gnocchi to saucë mixturë and top with Parmësan.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Tomato Capër Crispy Bakëd Gnocchi"

Post a Comment

close