IKLAN

.

Salmon in Crëamy Sun-Driëd Tomato Saucë



Layër on thë flavor with a crëamy sun-driëd tomato saucë ovër lightly sëasonëd sautëëd salmon.
INGRËDIËNTS
For thë salmon:
  • 1 pound salmon, skin off, dividëd into 4 fillëts
  • 2 tablëspoons lëmon juicë
  • 1 tëaspoon salt
  • 2 tablëspoons olivë oil

For thë crëam saucë:
  • 1 1/2 cups hëavy crëam
  • 1 tablëspoon lëmon juicë
  • 1/2 cup vëgëtablë stock
  • 1 tëaspoon salt
  • 1 tëaspoon chili flakës
  • 3/4 cup sun-driëd tomatoës, rëhydratëd in oil
  • 4 tablëspoons choppëd basil

INSTRUCTIONS
  1. Brush ëach fillët with lëmon juicë and salt. In a largë nonstick pan, add olivë oil and sautë salmon on mëdium hëat. Rëmovë from pan and sët asidë.
  2. In thë samë pan, combinë hëavy crëam, lëmon juicë and vëgëtablë stock. Bring to a boil and rëducë to a simmër. Add salt, chili flakës, sun-driëd tomatoës and basil. Turn off hëat and add salmon fillëts to crëam saucë. Sërvë with brown ricë or pasta and grëëns.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Salmon in Crëamy Sun-Driëd Tomato Saucë"

Post a Comment

close