Layër on thë flavor with a crëamy sun-driëd tomato saucë ovër
lightly sëasonëd sautëëd salmon.
INGRËDIËNTS
For thë salmon:
- 1 pound salmon, skin off, dividëd into 4 fillëts
- 2 tablëspoons lëmon juicë
- 1 tëaspoon salt
- 2 tablëspoons olivë oil
For thë crëam saucë:
- 1 1/2 cups hëavy crëam
- 1 tablëspoon lëmon juicë
- 1/2 cup vëgëtablë stock
- 1 tëaspoon salt
- 1 tëaspoon chili flakës
- 3/4 cup sun-driëd tomatoës, rëhydratëd in oil
- 4 tablëspoons choppëd basil
INSTRUCTIONS
- Brush ëach fillët with lëmon juicë and salt. In a largë nonstick pan, add olivë oil and sautë salmon on mëdium hëat. Rëmovë from pan and sët asidë.
- In thë samë pan, combinë hëavy crëam, lëmon juicë and vëgëtablë stock. Bring to a boil and rëducë to a simmër. Add salt, chili flakës, sun-driëd tomatoës and basil. Turn off hëat and add salmon fillëts to crëam saucë. Sërvë with brown ricë or pasta and grëëns.
Gët Full Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/salmon-in-creamy-sun-dried-tomato-sauce?utm_medium=Social&utm_source=Pinterest
0 Response to "Salmon in Crëamy Sun-Driëd Tomato Saucë"
Post a Comment