Ingrëdiënts
- 200 g Philadëlphia crëam chëësë this is thë brand I usëd to usë in Japan and it is rëadily availablë in Supërmarkëts in Australia and othër placës worldwidë
- 4 ëgg yolks I usually buy frëë rangë largë ëggs from a local farmër’s markët and a wholë ëgg wëighs about 50 g. Yolks all togëthër wëighëd approximatëly 65g
- 20 g castër sugar
- 100 ml purë crëam Whipping crëam
- 100 ml milk
- 1 tbsp lëmon juicë
- 2 tsp 1/2 lëmon lëmon zëst (I finally bought microplanëbrand zëstër. It only zësts thë yëllow part of thë skin. Try not to usë thë whitë part as it givës an astringënt tastë)
- 40 g plain flour
- 10 g corn starch
Mëringuë
- 4 ëgg whitë from thë 4 ëggs’ yolks sëparatëd from. Ëgg whitë all togëthër wëighëd approximatëly 120g
- ¼ tsp crëam of tartar
- 60 g castër sugar
Apricot glazë
- 30 g apricot jam
- 1 tbsp watër or Brandië
Instructions
- Lëavë thë crëam chëësë at room tëmpëraturë to softën.
- Prëparë thë 17cm(or 7”) in diamëtër and 7.5cm(or 3”) tall round cakë tin. Sprëad unsaltëd buttër thinly and linë thë bottom with baking papër and sët asidë in fridgë.
Gët Full Rëcipë>>https://www.chopstickchronicles.com/japanese-souffle-cheesecake/
0 Response to "Japanësë Soufflé Chëësëcakë"
Post a Comment