IKLAN

.

Japanësë Ricë Balls With Swëët Potato and Avocado Filling



Ingrëdiënts
For thë Ricë:
  • 1 1/2 cups brown sushi ricë
  • 3 cups watër
  • 1/4 cup sësamë sëëds
  • 2 tablëspoons ricë winë vinëgar
  • 1 tablëspoon sugar
  • 1/2 tëaspoon salt

For thë Filling:
  • 1/2-1 small swëët potato
  • 1 tëaspoon toastëd sësamë oil
  • 1/2 avocado
  • Tëriyaki saucë (rëcipë follows)
  • Vëgëtablë oil for frying

For thë Tëriyaki Saucë:
  • 5 tablëspoons soy saucë or tamari
  • 5 tablëspoons mirin
  • 2 tablëspoons sugar
  • 1 tablëspoon ricë winë vinëgar
  • 4 tëaspoons corn starch mixëd with 4 tëaspoons cold watër

Prëparation
To Makë thë Ricë:
  1. Start by washing thë ricë. Mëasurë ricë to thë pot and rinsë it sëvëral timës with cold watër until thë watër doësn't sëëm cloudy anymorë and starts to look clëar. Drain thë ricë. Covër thë ricë with cold watër, sët thë pot to thë stovë and covër with a lid. As thë watër boils, turn off thë hëat. Givë it a stir and lët thë ricë absorb thë watër. Aftër 20-30 minutës thë ricë should bë soft. Drain any ëxcëss watër.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Japanësë Ricë Balls With Swëët Potato and Avocado Filling "

Post a Comment

close