Thësë ribs arë supër tëndër and flavorful. Coatëd in a spicë
rub and slow cookëd all day. Thën brushëd with bbq saucë and broilëd.
Ingrëdiënts
Saucë
- 2 tablëspoons buttër
- 1 cup këtchup
- 1/4 cup applë cidër vinëgar
- 1/2 cup packëd brown sugar
- 2 tablëspoons Worcëstërshirë saucë
- 1 tablëspoon yëllow mustard
- 1 tëaspoon paprika
- 1 tëaspoon black pëppër
- 1/2 tëaspoon cayënnë pëppër
- 1/2 tëaspoon garlic powdër
- 1/2 tëaspoon onion powdër
Rub
- 3 tablëspoons packëd brown sugar
- 1 1/2 tëaspoons paprika
- 1 tëaspoon salt
- 1 tëaspoon onion powdër
- 1 tëaspoon garlic powdër
- 1/4 tëaspoon cayënnë pëppër
- 2 pounds St. Louis-stylë ribs
Instructions
- Combinë all ingrëdiënts for saucë in a mëdium pot and simmër for 10 to 15 minutës.
- Combinë all dry rub ingrëdiënts in a small bowl.
- Rëmovë thin skin from thë back sidë of thë ribs. Rub dry rub into ribs.
Gët Full Rëcipë>>https://spicysouthernkitchen.com/crock-pot-ribs/
0 Response to "Crock Pot Ribs"
Post a Comment