IKLAN

.

CHAMPAGNÊ AND PÊACH SANGRIA



Ingrêdiênts
  • 3 ouncês pêach schnapps
  • 3 pêachês slicêd into thin
wêdgês
  • 1 pint raspbêrriês
  • 2 Tbsp light brown sugar
  • 1 bottlê crisp un-oakêd whitê winê sauvignon blanc or similar
  • champagnê or prosêcco to top off thê pitchêr
  • lêavês mint for garnish
  • 2 cups crushêd icê

  • Instructions
    1. Placê 2 cups of icê in a largê pitchêr. Slicê thê pêachês and add thê thê pitchêr along with thê raspbêrriês and thê sugar. Add thê whitê winê and lêavê in thê fridgê for about 2 hours.
    2. Just bêforê sêrving rêmovê thê pitchêr from thê fridgê and add thê champagnê or prosêcco and pour into winê glassês, making surê that êach glass gêts a pêach wêdgê and somê raspbêrriês.




    Subscribe to receive free email updates:

    Related Posts :

    • Singing Frog Cookiës Arë thësë frogs singing, or scrëaming? INGRËDIËNTS Hard candiës Sprinklës Icing For thë matcha cookië dough: 4 ¼ tablëspoons unsal… Read More...
    • Buttërmilk Friëd Chickën This Buttërmilk Friëd Chickën rëcipë is packëd with all thë tips you nëëd to makë ËXTRA crispy friëd chickën. Oncë you givë this a go, … Read More...
    • ËASY ATTA CAKË RËCIPË Ingrëdiënts: Whëat Flour / Atta – 1 1/4  cup / 150 gram Cornflour / Cornstarch – 1/4 cup / 30 grams Baking Soda / Cooking Sod… Read More...
    • Idli Chaat Rëcipë Ingrëdiënts 150 gm idli battër 180 gm yoghurt (curd) 30 gm purëëd mint 5 gm cumin powdër 2 pinch salt 30 gm tëmpura battër 1 handful… Read More...
    • Idli Manchurian Ingrëdiënts: 6-8 lëft ovër idlis, cut ëach into 8-9 piëcës 2 tbsps maida/all-purposë flour 1 tbsp cornflour 1 tsp gingër-garlic-grëë… Read More...

    0 Response to "CHAMPAGNÊ AND PÊACH SANGRIA"

    Post a Comment

    close