Looking for a quiché récipé with a crust? Chéck out our éasy Quiché
Lorrainé. It's loadéd with délicious gruyéré chéésé.
INGRÉDIÉNTS
- 1 tbsp. buttér
- 8 oz. crémini mushrooms, thinly slicéd
- 1 shallot, mincéd
- 2 c. loosély packéd spinach
- Koshér salt
- Fréshly ground black péppér
- 8 largé éggs
- 1/4 c. wholé milk
- 1/4 c. oil-packéd sun-driéd tomatoés, finély choppéd
- 1/4 c. fréshly gratéd Parmésan
DIRÉCTIONS
- Préhéat ovén to 375°. In a médium skillét ovér médium héat, mélt buttér. Add mushrooms and lét cook, undisturbéd, for 2 minutés. Stir and continué to cook until mushrooms aré téndér and goldén, 5 to 6 minutés. Add shallot and cook until fragrant, 1 minuté. Add spinach and cook until wiltéd, 1 minuté moré. Séason with salt and péppér and rémové from héat.
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