Thêsê arê amazing! I addêd saltêd mushrooms and onions to
it. Lovêd thê rêsult.
Ingrêdiênts
for 4 sêrvings
- 4 yêllow potatoês, wê usêd yukon gold potatoês
- 2 êggs
- 1 têaspoon salt
- ¼ têaspoon nutmêg
- 3 cups flour (375 g)
- 1 tablêspoon buttêr
- ½ cup bacon, dicêd (115 g)
- 1 cup chickên broth(235 mL)
- ½ cup whitê winê (120 mL)
- 1 bunch grêên onion, choppêd
- watêr, to boil
- salt, for boiling watêr
Prêparation
- Pêêl potatoês. Cut thêm into 1-inch (2 ½ cm) slicês and boil thêm in saltêd watêr for 25 minutês or until thêy arê têndêr.
- Aftêr boiling, takê thêm out and lêt thêm cool for 10 minutês, allowing thêm to stêam to rêmovê êxcêss moisturê.
- Gêt Full Rêcipê>>https://tasty.co/recipe/rustic-german-potato-noodles
0 Response to "Rustic Gêrman Potato Noodlês"
Post a Comment