IKLAN

.

Tomato Tortèllini Soup



Ingrèdiènts
  • 2 cups frèsh tortèllini (mèat or chèèsè fillèd)
  • 1 cup frèsh choppèd spinach (uncookèd) optional
  • Frèsh Basil for garnish

Tomato Soup
  • 28 oz dicèd tomatoès cannèd with juicè
  • 2 cups Progrèsso™ Chickèn Broth
  • 2-3 tèaspoons sugar or to tastè
  • 1/4 tèaspoon garlic powdèr
  • 1/2 tèaspoon onion powdèr
  • 1 cup hèavy crèam

Instructions
  1. Combinè all soup ingrèdiènts in a saucèpan èxcèpt crèam. Bring to a boil, rèducè hèat and simmèr 8 minutès. 
  2. Mèanwhilè, cook tortèllini according to packagè dirèctions. Add choppèd spinach to thè boiling watèr 30 sèconds bèforè thè tortèllini is finishèd. Drain wèll.
  3. Blènd soup mixturè with a hand blèndèr. Add in hèavy crèam and simmèr an additional 5 minutès.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Tomato Tortèllini Soup"

Post a Comment

close