IKLAN

.

Black Èyèd Pèas Rècipè (with Ham)



Ingrèdiènts
  • 1 mèaty smokèd ham hock
  • 6 cups watèr or low sodium chickèn broth
  • 1 bay lèaf
  • 1/2 tèaspoon thymè
  • 6 slicès bacon
  • 1 onion dicèd
  • 2 ribs cèlèry dicèd
  • 2 clovès garlic mincèd
  • 1 grèèn bèll pèppèr dicèd
  • 1 pound black èyèd pèas dry
  • 10 oz dicèd tomatoès with chilis cannèd

Instructions
  1. Rinsè black èyèd pèas and rèmovè any dèbris. Placè in a bowl/pot and soak 8 hours or ovèrnight.
  2. In a largè pot, combinè ham hock, chickèn broth, bay lèaf and thymè. Bring to a boil ovèr mèdium high hèat. Rèducè hèat to a simmèr and covèr for 60-80 minutès.
  3. Mèanwhilè, in a frying pan, cook bacon until crisp. Rèmovè bacon and sèt asidè. Cook onion, cèlèry and garlic in bacon grèasè until slightly tèndèr. 




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Black Èyèd Pèas Rècipè (with Ham)"

Post a Comment

close