Ingrèdiènts
- 1 mèaty smokèd ham hock
- 6 cups watèr or low sodium chickèn broth
- 1 bay lèaf
- 1/2 tèaspoon thymè
- 6 slicès bacon
- 1 onion dicèd
- 2 ribs cèlèry dicèd
- 2 clovès garlic mincèd
- 1 grèèn bèll pèppèr dicèd
- 1 pound black èyèd pèas dry
- 10 oz dicèd tomatoès with chilis cannèd
Instructions
- Rinsè black èyèd pèas and rèmovè any dèbris. Placè in a bowl/pot and soak 8 hours or ovèrnight.
- In a largè pot, combinè ham hock, chickèn broth, bay lèaf and thymè. Bring to a boil ovèr mèdium high hèat. Rèducè hèat to a simmèr and covèr for 60-80 minutès.
- Mèanwhilè, in a frying pan, cook bacon until crisp. Rèmovè bacon and sèt asidè. Cook onion, cèlèry and garlic in bacon grèasè until slightly tèndèr.
Gët Full Rëcipë>>https://www.spendwithpennies.com/black-eyed-peas-recipe-with-ham/
0 Response to "Black Èyèd Pèas Rècipè (with Ham)"
Post a Comment