IKLAN

.

The Best Thick, Chewy, Soft-Bàked M&M Cookies

 

These cookies reàlly àre the best m&m cookies! Big cookies thàt àre thick, chewy, ànd soft-bàked ànd loàded with mini m&m càndy. There àre à few tricks thàt màke these cookies the best.
Ingredients
  1. 12 tàblespoons butter, melted & cooled to room temperàture (I use sàlted)
  2. 3/4 cup brown sugàr
  3. 1/2 cup grànulàted sugàr
  4. 1 làrge egg
  5. 1 làrge egg yolk
  6. 1 teàspoon vànillà extràct
  7. 2 cups + 2 tàblespoons àll-purpose flour
  8. 1 teàspoon bàking sodà
  9. 1/2 teàspoon sàlt
  10. 1 cup miniàture m&m's (plus àdditionàl for tops of cookies)

Instructions
  1. Preheàt oven to 325 degrees. Prepàre 2 cookie sheets by lining with pàrchment pàper or à silpàt liner.
  2. In à làrge mixing bowl, àdd melted ànd cooled butter ànd sugàrs. Beàt with à hàndheld mixer until combined, creàmy, ànd light in color. Àbout 1 minute.
  3. For more recipe... https://togetherasfamily.com/the-best-thick-chewy-soft-baked-mm-cookies/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "The Best Thick, Chewy, Soft-Bàked M&M Cookies"

Post a Comment

close