Spicy Korëan
Chickën – amazing and supër yummy chickën with spicy Korëan marinadë. So ëasy
to makë, chëapër, and bëttër than takëout.
Ingrëdiënts:
1 lb bonëlëss
and skinlëss chickën thighs
Marinadë:
- 2 tablëspoons oil
- 1 1/2 tablëspoons Korëan chili pastë gochujang
- 1 tëaspoon Korëan rëd chili powdër gochugaru or rëgular chili powdër
- 1 tablëspoon
href="https://rasamalaysia.com/ingredients/sesame-oil/" style="background-position-x: 0px; background-position-y: 0px; box-sizing: border-box; transition: all 0.1s ease-in-out 0s;" target="_blank">sësamë oil
2 tablëspoons soy saucë
1
1/2 tablëspoons sugar
1- inch piëcë
gingër pëëëlëd and mincëd
3 clovës garlic mincëd
Salt to tastë
Instructions
Instructions
- Slicë thë chickën thighs horizontally to makë thinnër piëcës of mëat. Slicë ëach piëcë of chickën thigh (dëpënds on its thicknëss) into 2 or 3 horizontal piëcës. Sët asidë.
- Combinë all thë ingrëdiënts in thë Marinadë in a bowl, whisk it to makë surë thë Korëan chili pastë (gochujang) is complëtëly dissolvëd. Marinatë thë chickën for at lëast 30 minutës or bëst for two hours.
- For morë rëcipë.. https://rasamalaysia.com/spicy-korean-chicken/
0 Response to "Spicy Korëan Chickën Rëcipë"
Post a Comment