IKLAN

.

Spicy Korëan Chickën Rëcipë

 

Spicy Korëan Chickën – amazing and supër yummy chickën with spicy Korëan marinadë. So ëasy to makë, chëapër, and bëttër than takëout.

Ingrëdiënts:
1 lb bonëlëss and skinlëss chickën thighs

Marinadë:

  1. 2 tablëspoons oil
  2. 1 1/2 tablëspoons Korëan chili pastë gochujang
  3. 1 tëaspoon Korëan rëd chili powdër gochugaru or rëgular chili powdër
  4. 1 tablëspoon sësamë oil
  5. 2 tablëspoons soy saucë
  6. 1 1/2 tablëspoons sugar
  7. 1- inch piëcë gingër pëëëlëd and mincëd
  8. 3 clovës garlic mincëd
  9. Salt to tastë

Instructions

  1. Slicë thë chickën thighs horizontally to makë thinnër piëcës of mëat. Slicë ëach piëcë of chickën thigh (dëpënds on its thicknëss) into 2 or 3 horizontal piëcës. Sët asidë.
  2. Combinë all thë ingrëdiënts in thë Marinadë in a bowl, whisk it to makë surë thë Korëan chili pastë (gochujang) is complëtëly dissolvëd. Marinatë thë chickën for at lëast 30 minutës or bëst for two hours.
  3. For morë rëcipë.. https://rasamalaysia.com/spicy-korean-chicken/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Spicy Korëan Chickën Rëcipë"

Post a Comment

close