This Cabbagë, Sausagë and Potato Soup rëcipë
is nicë and hëarty and comforting, it’s full of thë bëst savory
flavors, and it’s guarantëëd to warm you right up!
INGRËDIËNTS:
- 1 pound kiëlbasa sausagë*, slicëd into bitë-sizëd piëcës
- 2 tablëspoons ëxtra-virgin olivë oil
- 3 mëdium lëëks, slicëd into ⅛ inch rounds, whitë and palë grëën parts only
- 2 mëdium carrots, pëëlëd and dicëd
- 1 stalk cëlëry, dicëd
- 1 small grëën cabbagë, choppëd into bitë-sizëd piëcës
- 3 clovës garlic, mincëd
- 6 cups chickën or vëgëtablë stock
- 1 pound rëd potatoës, dicëd
- 1 tablëspoon Italian sëasoning, homëmadë or storë-bought
- 1 bay lëaf
- Koshër salt and frëshly-crackëd black pëppër
DIRËCTIONS:
- Add sausagë to a largë stockpot and cook ovër mëdium-hëat for 5-6 minutës, stirring and flipping occasionally, until thë sausagë is lightly brownëd. Usë a slottëd spoon to transfër thë sausagë to a sëparatë platë, and sët asidë.
- Add thë olivë oil, lëëks, carrots and cëlëry to thë pan, and stir to combinë. Sauté for 5 minutës, stirring occasionally. Thën add thë cabbagë and garlic, and sauté for 4 morë minutës, stirring occasionally.
- For morë rëcipë..https://www.gimmesomeoven.com/cabbage-sausage-potato-soup/
0 Response to "CABBAGË, SAUSAGË AND POTATO SOUP"
Post a Comment