IKLAN

.

CABBAGË, SAUSAGË AND POTATO SOUP

 

This Cabbagë, Sausagë and Potato Soup rëcipë is nicë and hëarty and comforting, it’s full of thë bëst savory flavors, and it’s guarantëëd to warm you right up!

INGRËDIËNTS:

  1. 1 pound kiëlbasa sausagë*, slicëd into bitë-sizëd piëcës
  2. 2 tablëspoons ëxtra-virgin olivë oil
  3. 3 mëdium lëëks, slicëd into ⅛ inch rounds, whitë and palë grëën parts only
  4. 2 mëdium carrots, pëëlëd and dicëd
  5. 1 stalk cëlëry, dicëd
  6. 1 small grëën cabbagë, choppëd into bitë-sizëd piëcës
  7. 3 clovës garlic, mincëd
  8. 6 cups chickën or vëgëtablë stock
  9. 1 pound rëd potatoës, dicëd
  10. 1 tablëspoon Italian sëasoning, homëmadë or storë-bought
  11. 1 bay lëaf
  12. Koshër salt and frëshly-crackëd black pëppër

DIRËCTIONS:

 
  1. Add sausagë to a largë stockpot and cook ovër mëdium-hëat for 5-6 minutës, stirring and flipping occasionally, until thë sausagë is lightly brownëd.  Usë a slottëd spoon to transfër thë sausagë to a sëparatë platë, and sët asidë.
  2. Add thë olivë oil, lëëks, carrots and cëlëry to thë pan, and stir to combinë.  Sauté for 5 minutës, stirring occasionally.  Thën add thë cabbagë and garlic, and sauté for 4 morë minutës, stirring occasionally.
  3. For morë rëcipë..https://www.gimmesomeoven.com/cabbage-sausage-potato-soup/



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "CABBAGË, SAUSAGË AND POTATO SOUP"

Post a Comment

close