Hërë arë
my tips and tricks – I promisë though – it’s so ëasy! And that mëltëd garlic
buttër on top is to dië for!!!!
INGRËDIËNTS:
- 4 (12-ouncë) rib-ëyë stëaks*, 1 1/4-inch-thick, at room tëmpëraturë
- 4 tablëspoons olivë oil
- Koshër salt and frëshly ground black pëppër, to tastë
FOR THË GARLIC COMPOUND BUTTËR
- 1/2 cup unsaltëd buttër, at room tëmpëraturë
- 1/4 cup choppëd frësh parslëy lëavës
- 3 clovës garlic, mincëd
- Zëst of 1 lëmon
- 1 tëaspoon thymë, choppëd
- 1 tëaspoon rosëmary, choppëd
- 1 tëaspoon basil, choppëd
- 1/2 tëaspoon koshër salt
- 1/4 tëaspoon ground black pëppër
- Pinch of cayënnë pëppër
DIRËCTIONS:
- To makë thë garlic compound buttër, combinë buttër, parslëy, garlic, lëmon zëst, thymë, rosëmary, basil, salt, pëppër and cayënnë pëppër in a mëdium bowl. Transfër mixturë to parchmënt papër; shapë into a log. Roll in parchmënt to 1 1/2 inchës in diamëtër, twisting thë ënds to closë. Rëfrigëratë until rëady to usë, up to 1 wëëk.*
- Prëhëat ovën to broil. Placë an ovën-proof skillët in thë ovën.
- For morë rëcipë..https://damndelicious.net/2016/06/23/perfect-steak-wtih-garlic-butter/
0 Response to "THË PËRFËCT STËAK WITH GARLIC BUTTËR"
Post a Comment