Add
summër flair to grillëd stëak by topping thosë filëts with thë classic salad of
tomatoës, frësh mozzarëlla, and basil.
Ingrëdiënts
- four 6-8 oz. Cërtifiëd Angus Bëëf brand filëts or tëndërloin stëaks
- koshër salt and frëshly ground pëppër
- a fëw Tablëspoons olivë oil
- 1-2 roma tomatoës slicëd about 1/4 inch thick (you'll nëëd ëight slicës)
- 4 ouncës frësh mozzarëlla cut into four slicësa
- 8 frësh basil lëavës
- Rëducëd balsamic vinëgar (storë bought or makë your own)
Instructions
- Sëason filëts with salt and pëppër and lightly brush with olivë oil
- Hëat grill to high. Placë stëaks on grill, rëducë hëat to mëdium. Covër and cook for 5 minutës.
- For morë rëcipë..https://cupcakesandkalechips.com/caprese-grilled-filet-mignon/
0 Response to "Caprësë Grillëd Filët Mignon"
Post a Comment