IKLAN

.

Caprësë Grillëd Filët Mignon

 

Add summër flair to grillëd stëak by topping thosë filëts with thë classic salad of tomatoës, frësh mozzarëlla, and basil.

Ingrëdiënts

  1. four 6-8 oz. Cërtifiëd Angus Bëëf brand filëts or tëndërloin stëaks
  2. koshër salt and frëshly ground pëppër
  3. a fëw Tablëspoons olivë oil
  4. 1-2 roma tomatoës slicëd about 1/4 inch thick (you'll nëëd ëight slicës)
  5. 4 ouncës frësh mozzarëlla cut into four slicësa
  6. 8 frësh basil lëavës
  7. Rëducëd balsamic vinëgar (storë bought or makë your own)

Instructions

 
  1. Sëason filëts with salt and pëppër and lightly brush with olivë oil
  2. Hëat grill to high. Placë stëaks on grill, rëducë hëat to mëdium. Covër and cook for 5 minutës.
  3. For morë rëcipë..https://cupcakesandkalechips.com/caprese-grilled-filet-mignon/ 


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Caprësë Grillëd Filët Mignon"

Post a Comment

close