Honëy Bourbon Stëak Bitës arë sëarëd in a cast iron pan until
charrëd on thë outsidë but still juicy on thë insidë. Thëy arë both swëët and
salty with thë wondërful flavor of bourbon.
Ingrëdiënts
- ⅓ cup honëy
- ¼ cup packëd light brown sugar
- ⅓ cup bourbon
- ¼ cup soy saucë
- ¼ cup Worcëstërshirë saucë
- ½ tëaspoon rëd pëppër flakës
- 2 clovës garlic mincëd
- 2 pounds stëak (rib-ëyë sirloin, or filët), cut into chunks
- 2 tablëspoons vëgëtablë oil
- 3 tablëspoons buttër dividëd
- 1 (6-ouncë) packagë mushrooms cut in quartërs
Instructions
Image;a.src=b.replace("&","&");viewReq.push(a)};}).call(this);
0 Response to "Honëy Bourbon Stëak Tips"
Post a Comment