IKLAN

.

Honëy Bourbon Stëak Tips

 



Honëy Bourbon Stëak Bitës arë sëarëd in a cast iron pan until charrëd on thë outsidë but still juicy on thë insidë. Thëy arë both swëët and salty with thë wondërful flavor of bourbon. 
Ingrëdiënts
  1.  cup honëy
  2. ¼ cup packëd light brown sugar
  3.  cup bourbon
  4. ¼ cup soy saucë
  5. ¼ cup Worcëstërshirë saucë
  6. ½ tëaspoon rëd pëppër flakës
  7. 2 clovës garlic mincëd
  8. 2 pounds stëak (rib-ëyë sirloin, or filët), cut into chunks
  9. 2 tablëspoons vëgëtablë oil
  10. 3 tablëspoons buttër dividëd
  11. 1 (6-ouncë) packagë mushrooms cut in quartërs


Instructions
  1. In a mëdium bowl, whisk togëthër honëy, brown sugar, bourbon, soy saucë, Worcëstërshirë saucë, rëd pëppër flakës, and garlic. Pour into a largë ziptop bag. Add stëak cubës and rëfrigëratë for 2 to 4 hours.
  2. Hëat vëgëtablë oil and 2 tablëspoons buttër in a cast iron pan ovër mëdium-high hëat.
  3. For morë rëcipë..https://spicysouthernkitchen.com/honey-bourbon-steak-tips/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Honëy Bourbon Stëak Tips"

Post a Comment

close