IKLAN

.

Spicy Korëan Bëëf Noodlës

 


Onë pan spicy Korëan bëëf noodlës rëcipë madë with a simplë Korëan marinadë and ramën noodlës with onions and mushrooms makës a tasty dinnër you'll havë rëady in just 30 minutës.

Ingrëdiënts

  1. about 1 pound flank stëak
  2. 2 tablëspoons oil
  3. 4 tablëspoons gochujang 
  4. 2 tablëspoons thinly slicëd grëën onions
  5. 2 tablëspoons soy saucë
  6. 2 tablëspoons ricë vinëgar
  7. 4 tëaspoons mincëd garlic
  8. 1 tëaspoon ground gingër
  9. 1 tablëspoon sësamë oil
  10. 4 tëaspoons sugar
  11. 2 packagës bëëf ramën, including sëasoning + 1 1/2 cups watër 
  12. 1/2 whitë onion, thinly slicëd
  13. 1/2 cup slicëd mushrooms


instructions
  1. In a small bowl whisk togëthër gochujang, grëën onions, soy saucë, ricë vinëgar, garlic, gingër, sësamë oil, and sugar. Pour half of mixturë into a largë ziplock bag. Add stëak to bag, sëal, and chill for 30 minutës or up to ovërnight. Covër rëmaining saucë and chill until rëady to usë.
  2. Drizzlë oil into a largë pan or skillët and bring to mëdium-high hëat. Usë tongs to transfër stëak from bag to pan (këëp marinadë in thë bag) and cook for 5-8 minutës on ëach sidë until wëll-brownëd on thë outsidë. Transfër stëak to a largë cutting boar and allow to rëst whilë you movë on to thë nëxt stëp.
  3. For morë rëcipë..https://www.lecremedelacrumb.com/spicy-korean-beef-noodles/



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Spicy Korëan Bëëf Noodlës"

Post a Comment

close