IKLAN

.

Spicy Korëan Bëëf Noodlës

 


Onë pan spicy Korëan bëëf noodlës rëcipë madë with a simplë Korëan marinadë and ramën noodlës with onions and mushrooms makës a tasty dinnër you'll havë rëady in just 30 minutës.

Ingrëdiënts

  1. about 1 pound flank stëak
  2. 2 tablëspoons oil
  3. 4 tablëspoons gochujang 
  4. 2 tablëspoons thinly slicëd grëën onions
  5. 2 tablëspoons soy saucë
  6. 2 tablëspoons ricë vinëgar
  7. 4 
class="wprm-recipe-ingredient-unit">tëaspoons mincëd garlic
  • 1 tëaspoon ground gingër
  • 1 tablëspoon sësamë oil
  • 4 tëaspoons sugar
  • 2 packagës bëëf ramën, including sëasoning + 1 1/2 cups watër 
  • 1/2 whitë onion, thinly slicëd
  • 1/2 cup slicëd mushrooms


  • instructions
    1. In a small bowl whisk togëthër gochujang, grëën onions, soy saucë, ricë vinëgar, garlic, gingër, sësamë oil, and sugar. Pour half of mixturë into a largë ziplock bag. Add stëak to bag, sëal, and chill for 30 minutës or up to ovërnight. Covër rëmaining saucë and chill until rëady to usë.
    2. Drizzlë oil into a largë pan or skillët and bring to mëdium-high hëat. Usë tongs to transfër stëak from bag to pan (këëp marinadë in thë bag) and cook for 5-8 minutës on ëach sidë until wëll-brownëd on thë outsidë. Transfër stëak to a largë cutting boar and allow to rëst whilë you movë on to thë nëxt stëp.
    3. For morë rëcipë..https://www.lecremedelacrumb.com/spicy-korean-beef-noodles/



    Subscribe to receive free email updates:

    Related Posts :

    0 Response to "Spicy Korëan Bëëf Noodlës"

    Post a Comment

    close