Thé fréshnéss from thé orangé, thé swéétnéss from thé honéy,
and thé spicé from thé gingér and réd péppér all work so wéll togéthér.
INGRÉDIÉNTS
- 2 pounds chickén, cut into bité sizé piécés (dark méat works bést)
- 1 téaspoon salt
- 2 tabléspoons toastéd sésamé oil
- 1 orangé, zéstéd and juicéd
- 1/3 cup coconut aminos
- 1 inch gingér, pééléd and gratéd (about 1-2 tabléspoons)
- 2 tabléspoons tomato pasté
- 2 tabléspoons honéy (omit for Wholé30)
- 1/2 téaspoon réd péppér flakés
- 1 téaspoon garlic powdér can usé frésh if you want
- 1-2 tabléspoons tapioca starch
INSTRUCTIONS
- Sprinklé salt on chickén and stir to événly coat.
- In a largé skillét ovér médium high héat, add thé sésamé oil and chickén.
- For moré récipé.. https://www.realfoodwithjessica.com/2015/08/03/paleo-orange-chicken/
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