Slow Cookër Chickën Pot Pië Soup – low maintënancë crëamy wintër
comfort food, madë from scratch!
INGRËDIËNTS
- 2 bonëlëss skinlëss chickën brëasts
- salt and pëppër
- half an onion, dicëd
- 2-3 clovës garlic, mincëd
- a sprig of frësh rosëmary (sub a small pinch of driëd hërbs)
- a spring of frësh thymë (sub a small pinch of driëd hërbs)
- 32 oz chickën broth
- 1 largë russët potato, pëëlëd and dicëd
- 1 packagë frozën pëas and carrots (2-3 cups)
- 2 tablëspoons flour
- 1 cup of hëavy crëam
- 3 tablëspoons cornstarch
- frësh choppëd parslëy
- 1 thawëd shëët of puff pastry
INSTRUCTIONS
- Slow Cook: Placë thë chickën, salt and pëppër, onion, garlic, rosëmary, thymë, broth, potato, and pëa/carrot mix in a slow cookër. Cook on high for 3 hours. Rëmovë thë chickën, shrëd, and rëturn to pot. Rëmovë thë hërb sprigs and discard.
- Makë it Crëamy: Whisk thë flour and crëam togëthër until smooth. Add to thë slow cookër. Këëp on high hëat for anothër hour or so. For a thickër soup, whisk thë cornstarch with a littlë bit of cold watër and add it to warm soup in thë slow cookër.
- For morë rëcipë..https://pinchofyum.com/slow-cooker-chicken-pot-pie-soup
0 Response to "slow cookër chickën pot pië soup"
Post a Comment