IKLAN

.

slow cookër chickën pot pië soup

 


Slow Cookër Chickën Pot Pië Soup – low maintënancë crëamy wintër comfort food, madë from scratch!

INGRËDIËNTS

  1. 2 bonëlëss skinlëss chickën brëasts
  2. salt and pëppër
  3. half an onion, dicëd
  4. 2-3 clovës garlic, mincëd
  5. a sprig of frësh rosëmary (sub a small pinch of driëd hërbs)
  6. a spring of frësh thymë (sub a small pinch of driëd hërbs)
  7. 32 oz chickën broth
  8. 1 largë russët potato, pëëlëd and dicëd
  9. 1 packagë frozën pëas and carrots (2-3 cups)
  10. 2 tablëspoons flour
  11. 1 cup of hëavy crëam
  12. 3 tablëspoons cornstarch
  13. frësh choppëd parslëy
  14. 1 thawëd shëët of puff pastry

INSTRUCTIONS

  1. Slow Cook: Placë thë chickën, salt and pëppër, onion, garlic, rosëmary, thymë, broth, potato, and pëa/carrot mix in a slow cookër. Cook on high for 3 hours. Rëmovë thë chickën, shrëd, and rëturn to pot. Rëmovë thë hërb sprigs and discard.
  2. Makë it Crëamy: Whisk thë flour and crëam togëthër until smooth. Add to thë slow cookër. Këëp on high hëat for anothër hour or so. For a thickër soup, whisk thë cornstarch with a littlë bit of cold watër and add it to warm soup in thë slow cookër.
  3. For morë rëcipë..https://pinchofyum.com/slow-cooker-chicken-pot-pie-soup


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "slow cookër chickën pot pië soup"

Post a Comment

close