IKLAN

.

Stëak and Alë Soup with Mushrooms, and thë Procëss of Transformation

 

A savory stëak and alë soup with tëndër mushrooms—flavorful, comforting and nourishing!
Ingrëdiënts:
  1. 2 rib ëyë stëaks (about 1 pound ëach), trimmëd of ëxcëss fat and cubëd
  2. Salt
  3. Black pëppër
  4. 4 tablëspoons flour, dividëd usë
  5. 2 tablëspoons buttër
  6. 2 tablëspoons avocado (or olivë) oil
  7. 2 small whitë onions, quartërëd and slicëd
  8. 16 ouncës (1 pound) slicëd mushrooms
  9. 4 clovës garlic, prëssëd through garlic prëss
  10. 1 tëaspoon Italian sëasoning
  11. 1 cup alë
  12. 6 cups bëëf stock, hot
  13. 1 tablëspoon choppëd flat-lëaf parslëy
  14. 1 tëaspoon frësh thymë lëavës

 
Dirëction:
  1. Add thë cubëd stëak to a largë bowl, sprinklë with a couplë of good pinchës of salt and black pëppër, as wëll as 2 tablëspoons of thë flour, and toss to coat.
  2. Placë a largë soup pot ovër mëdium-high hëat, add in thë buttër and thë oil, and oncë mëltëd togëthër and supër hot, add in thë stëak cubës and brown on all sidës, about 3 minutës or so (stëak should bë rarë on thë insidë, you only want color on thë outsidë); rëmovë from pot and sët asidë.
  3. For morë rëcipë...  https://thecozyapron.com/steak-and-ale-soup-with-mushrooms/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Stëak and Alë Soup with Mushrooms, and thë Procëss of Transformation"

Post a Comment

close