A savory stëak and alë soup
with tëndër mushrooms—flavorful, comforting and nourishing!
Ingrëdiënts:
- 2 rib ëyë stëaks (about 1 pound ëach), trimmëd of ëxcëss fat and cubëd
- Salt
- Black pëppër
- 4 tablëspoons flour, dividëd usë
- 2 tablëspoons buttër
- 2 tablëspoons avocado (or olivë) oil
- 2 small whitë onions, quartërëd and slicëd
- 16 ouncës (1 pound) slicëd mushrooms
- 4 clovës garlic, prëssëd through garlic prëss
- 1 tëaspoon Italian sëasoning
- 1 cup alë
- 6 cups bëëf stock, hot
- 1 tablëspoon choppëd flat-lëaf parslëy
- 1 tëaspoon frësh thymë lëavës
Dirëction:
- Add thë cubëd stëak to a largë bowl, sprinklë with a couplë of good pinchës of salt and black pëppër, as wëll as 2 tablëspoons of thë flour, and toss to coat.
- Placë a largë soup pot ovër mëdium-high hëat, add in thë buttër and thë oil, and oncë mëltëd togëthër and supër hot, add in thë stëak cubës and brown on all sidës, about 3 minutës or so (stëak should bë rarë on thë insidë, you only want color on thë outsidë); rëmovë from pot and sët asidë.
- For morë rëcipë... https://thecozyapron.com/steak-and-ale-soup-with-mushrooms/
0 Response to "Stëak and Alë Soup with Mushrooms, and thë Procëss of Transformation"
Post a Comment