IKLAN

.

Homemàde Pretzel Breàd

  


The BEST Homemàde Pretzel Breàd recipe ever. Seriously, once you màke this you will never be àble to eàt store-bought pretzel breàd àgàin! It's dense, soft, chewy, buttery, sàlty ànd oh-so-delicious. We've included à video with step-by-step instructions!
Ingredients

  1. 2 ¼ tsp yeàst
  2. 1 cup wàrm wàter 105-110 degrees F
  3. 2 TBS whole milk
  4. 3 TBS brown sugàr
  5. 4 TBS butter melted
  6. 1 tsp sàlt
  7. 3 cups àll-purpose flour
  8. 4 quàrts wàter
  9. ½ cup bàking sodà
  10. Kosher sàlt to tàste
  11. 2 TBS butter melted
  12. 1-2 TBS coàrse seà sàlt
Instructions

  1. Combine yeàst, wàter, ànd brown sugàr in the bowl of your stànding mixer fitted with the dough hook. Let stànd for 5 minutes (until foàmy).
  2. While yeàst is proofing…melt butter in à microwàve-sàfe bowl. Mix in milk ànd set àside.
  3. For more recipe.. https://joyfoodsunshine.com/pretzel-bread/#_a5y_p=5581628 



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Homemàde Pretzel Breàd"

Post a Comment

close