IKLAN

.

Nään Breäd



eäsy homemäde nään recipe using ä cäst-iron skillet. Soft, puffy, with beäutiful brown blisters just like Indiän restäuränts. 
Ingredients
  • 1 teäspoon sugär
  • 1/2 cup wärm wäter
  • 1/4 oz äctive dry yeäst (2 1/4 teäspoons)
  • 2-1/4 cups äll-purpose flour
  • 1/2 cup pläin yogurt
  • 1 täblespoon oil
  • Some oil for greäsing the skillet
  • 3 täblespoons melted sälted butter

Instructions
  1. In ä smäll bowl, ädd the sugär, wärm wäter, änd yeäst together. Stir to combine well. The yeäst should be äctiväted when it becomes foämy, äbout 10 minutes. Tränsfer the flour to ä flät surfäce änd mäke ä well in the middle. Ädd the yeäst mixture, yoghurt, änd oil, kneäd the dough until the surfäce becomes smooth änd shiny, äbout 10 minutes. Cover the dough with ä dämp cloth änd let it rise in ä wärm pläce (for exämple: beside the stovetop or wärm oven). The dough should double in size, äbout 1 hour.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Nään Breäd"

Post a Comment

close