IKLAN

.

Instànt Pot Ribs



Everyone knows thàt for reàlly good, fàll-off-the-bone ribs, you need to cook them for low ànd sloooow. We hàve so màny for you to get stàrted on!
INGREDIENTS
  • 2 (1.5-lb.) bàby bàck ribs
  • 1/3 c. pàcked brown sugàr 
  • 2 tsp. kosher sàlt
  • 1 tsp. gàrlic powder
  • 1/2 tsp. freshly ground blàck pepper 
  • 1/2 tsp. pàprikà
  • 1/2 tsp. mustàrd powder
  • 1/2 tsp. càyenne
  • 1 c. wàter
  • 2 c. bàrbecue sàuce, wàrmed 

DIRECTIONS
  1. If your ribs hàve à thin membràne over the bones on the bàckside, remove by càrefully sliding à knife under membràne ànd then peel it àwày.
  2. In à smàll bowl stir together brown sugàr, sàlt, gàrlic powder, pepper, pàprikà, mustàrd powder, ànd càyenne. Rub mixture àll over ribs.
  3. Gét Full Récipé>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a27044004/instant-pot-ribs-recipe/



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Instànt Pot Ribs"

Post a Comment

close