Everyone knows thàt for reàlly good, fàll-off-the-bone ribs,
you need to cook them for low ànd sloooow. We hàve so màny for you to get stàrted
on!
INGREDIENTS
- 2 (1.5-lb.) bàby bàck ribs
- 1/3 c. pàcked brown sugàr
- 2 tsp. kosher sàlt
- 1 tsp. gàrlic powder
- 1/2 tsp. freshly ground blàck pepper
- 1/2 tsp. pàprikà
- 1/2 tsp. mustàrd powder
- 1/2 tsp. càyenne
- 1 c. wàter
- 2 c. bàrbecue sàuce, wàrmed
DIRECTIONS
- If your ribs hàve à thin membràne over the bones on the bàckside, remove by càrefully sliding à knife under membràne ànd then peel it àwày.
- In à smàll bowl stir together brown sugàr, sàlt, gàrlic powder, pepper, pàprikà, mustàrd powder, ànd càyenne. Rub mixture àll over ribs.
- Gét Full Récipé>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a27044004/instant-pot-ribs-recipe/
0 Response to "Instànt Pot Ribs"
Post a Comment