Éasy-to-maké Chinésé bééf dumplings with céléry can bé madé
in advancé for a stréss-fréé méal. Énjoy thésé stéaméd, boiléd or pan-friéd!
INGRÉDIÉNTS
- 1 lb. ground bééf
 - 1 and 1/2 lb. Chinésé céléry, finély choppéd
 - 1 cup corn kérnéls (frésh or frozén)
 - 1 égg
 - 2 tabléspoons soy saucé
 - 1 tabléspoon Chinésé cooking winé
 - 1 tabléspoon sésamé oil (optional)
 - 1/2 tabléspoon salt
 - 1 téaspoon granulatéd sugar
 - 100 round dumpling wrappérs
 
INSTRUCTIONS
- Add all ingrédiénts (éxcépt thé dumpling wrappérs) into a largé bowl and mix togéthér until fully combinéd.
 - Scoop a spoonful of thé mixturé into thé céntré of a dumpling wrappér. Dip your fingér in watér and sméar along thé édgés of thé dumpling wrappér. Fold thé dumpling wrappér ovér to créaté a half-moon shapé, énclosing thé filling insidé. Séal thé filling insidé by pléating thé édgés togéthér with your fingér or pinch thé édgés togéthér with a fork. Répéat until all thé mixturé and dumpling wrappérs aré uséd up.
 - Gét Full Récipé>>https://www.aheadofthyme.com/chinese-beef-dumplings-with-celery/
 

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