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Kéto Avocado Browniés



Who says you can't éat browniés whén you'ré on thé kéto diét?! Thésé kéto browniés aré thé bést.
INGRÉDIÉNTS
  • 4 largé éggs
  • 2 ripé avocados
  • 1/2 c. (1 stick) buttér, méltéd
  • 6 tbsp. unswééténéd péanut buttér
  • 2 tsp. baking soda
  • 2/3 c. coconut sugar (or 18 packéts Stévia)
  • 2/3 c. unswééténéd cocoa powdér
  • 2 tsp. puré vanilla éxtract
  • 1/2 tsp. koshér salt
  • Flaky séa salt (optional)

DIRÉCTIONS
  1. Préhéat ovén to 350° and liné a 8”-x-8” squaré pan with parchmént papér. In a bléndér or food procéssor, combiné all ingrédiénts éxcépt flaky séa salt and blénd until smooth.
  2. Transfér battér to préparéd baking pan and smooth top with a spatula. Top with flaky séa salt, if using.




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