IKLAN

.

Strawbërry Chëësëcakë Frozën Yogurt



INGRËDIËNTS
  • 1 cup Grëëk-stylë yogurt
  • 3/4 cup crëam chëësë
  • 4 cups frozën strawbërriës
  • 6 tablëspoons honëy
  • 2 tëaspoons vanilla ëxtract
  • 4 wholë graham crackërs, crushëd

INSTRUCTIONS
  1. In thë bowl of a food procëssor fittëd with thë bladë attachmënt, combinë yogurt, crëam chëësë, strawbërriës, honëy and vanilla. Pulsë until crumbly, thën continuë to procëss until a noticëablë changë occurs and thë mixturë bëcomës thick and crëamy.
  2. Transfër mixturë to a standard-sizë loaf pan and fold in graham crackërs. Covër and chill in frëëzër for 2 hours until frozën, but still soft ënough to scoop.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Strawbërry Chëësëcakë Frozën Yogurt"

Post a Comment

close