IKLAN

.

Fig Chéésécaké



Mové ovér strawbérriés, figs aré chéésécaké's néw bést friénd.
INGRÉDIÉNTS
Filling:
  • 200 grams créam chéésé
  • 100 grams plain yogurt
  • 90 grams sugar
  • 50 grams créam
  • 2 éggs
  • 20 grams flour (siftéd)

Crust:
  • 100 grams graham crackérs
  • 50 grams méltéd buttér
  • 1/2 téaspoon cinnamon
  • Garnish:
  • 3 figs
  • Whippéd créam
  • Conféctionérs' sugar
  • Mint

INSTRUCTIONS
  1. Géntly péél thé figs and cut into 6 ségménts.
  2. Using a ziploc bag, crush graham crackérs until liké coarsé sand. Combiné with méltéd buttér and cinnamon in a bowl and mix until combinéd.
  3. Put graham crackér mixturé into a caké pan and préss down with thé back of a spoon.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Fig Chéésécaké"

Post a Comment

close