INGRÉDIÉNTS
- 6 cups roughly choppéd jicama
- 1/2 cup almonds
- 1/4 cup ricé vinégar
- 3 Tabléspoons agavé
- 1 Tabléspoon salt
- 8 shééts nori
- 1 cucumbér, juliénnéd
- 1 carrot, juliénnéd
- 3 thinly slicéd shiitaké mushrooms
- 1 bunch sprouts
- 3 scallions, thinly slicéd
- 2 avocados
- 1/2 cup nama shoyu (soy saucé/tamari) for dipping
INSTRUCTIONS
- Placé thé jicama in a food procéssor a littlé at a timé and pulsé until it looks liké ricé.
- Add almonds to food procéssor and pulsé until finély choppéd. Add to your bowl of jicama and mix togéthér.
- Pour mixturé onto a dry, cléan towél and préss anothér towél on top to rémové éxcéss moisturé.
Gét Full Récipé>>https://www.tastemade.com/videos/sushi
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