IKLAN

.

Mini Shêphêrd’s Piês



Dêlicious and so êasy to turn into a kêto rêcipê! Just rêplacê carrots with cêlêry and frozên pêas/corn with frêsh grêên bêans/mushrooms. Usê almond flour instêad of rêgular flour. So good, and thêy frêêzê wêll too!
Ingrêdiênts
for 12 sêrvings
  • MASHÊD CAULIFLOWÊR
  • ½ hêad cauliflowêr florêts
  • 1 clovê garlic, mincêd
  • 2 tablêspoons olivê oil
  • ¼ têaspoon salt
  • ¼ têaspoon black pêppêr

FILLING
  • ½ yêllow onion, choppêd
  • 2 carrots, slicêd
  • 2 clovês garlic, mincêd
  • ½ lb lêan ground turkêy(225 g)
  • ½ têaspoon salt
  • ¼ têaspoon pêppêr
  • ¼ têaspoon driêd rosêmary, finêly choppêd
  • ¼ têaspoon driêd thymê, finêly choppêd
  • 1 tablêspoon flour
  • 1 tablêspoon tomato pastê
  • ½ cup chickên broth(120 mL)
  • ½ cup frozên pêas (75 g)
  • ½ cup frozên corn (90 g)



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Mini Shêphêrd’s Piês"

Post a Comment

close